Romanssihuijaripalveluita

FRANK M. AHEARN

Jos olet mukana nettitapailusuhteessa ja niin kutsuttu kumppanisi on pyytänyt sinua lähettämään hänelle rahaa, kannattaa ymmärtää, että huijaus ei siihen lopu, vaan hän tulee pyytämään lisää.


Tutustutaanpa kuvitteelliseen tapaukseen. Sanotaan, että netissä tapaamasi kumppanisi on insinööri, joka työskentelee suuressa projektissa Kiovassa, Abu Dhabissa tai vaikka Manitobassa. Hän kertoo, että tuotanto on jouduttu pysäyttämään, sillä eräs koneiston osa on rikkoutunut ja hänen tarvitsee tilata uusi osa, joka maksaa 10 000 euroa. Hänellä on kuitenkin ongelma, sillä yritys ei vielä ole rahoittanut tätä, mutta hänelle on luvattu maksaa kahden viikon kuluttua. Näin hänen ongelmastaan on muodostunut sinun ongelmasi. 


Herra Huijari pyytää sinulta todennäköisesti lainaa. Hän vannoo kautta kiven ja kannon maksavansa sinulle sen takaisin kahden viikon kuluttua. Hän lähettää jopa sertifikaatin, joka todistaa, että hänellä on monen miljoonan euron sopimus Ukrainan, Saudi-Arabian, Monacon tai jopa Xanadun hallituksen kanssa – se on tietenkin väärennös.


Sinä olet ihastunut kumppaniisi ja lupaat lähettää huijarille rahaa tilisiirron, Transferwisen, Money Gramin tai Western Unionin välityksellä. Ironista kyllä, Herra Huijari ei tule saamaan rahoja suoraan, vaan pyytää sinua lähettämään ne jollekin kolmannelle osapuolelle. Tämän osapuolen nimi voi olla venäläinen, turkkilainen tai vaikka nigerialainen. Kopioi ja liitä nimi Googlen hakuun ja katso, mistä nimi on peräisin. Mieti hetki: jos hän tilaa uutta koneen osaa, eikö rahojen pitäisi mennä yritykselle, jolla on kunnolliselta näyttävä nettisivu? Sen sijaan rahat ovat menossa pankkitilille, joka sijaitsee Turkissa, Mongoliassa tai Nigeriassa. Kävisivätkö koneosia toimittavalle yritykselle maksut Western Unionin kautta?


Jos tulit huijatuksi, niin ole tietoinen, että seuraava osa on luvassa. Kyseessä on rahan jahtaaminen. Huijari kertoo, että jokin hallitus jäädytti hänen varansa johtuen rahanpesuhuijauksen epäilystä, terrorismista tai luonnonkatastrofista. Ja mikä pahinta, koneen osa, jonka hän tarvitsee yhä, ei olekaan 10 000 euroa vaan 20 000! Hän tarvitsee siis toiset 10 000 maksaakseen koneen osasta, tehdäkseen työnsä ja saadakseen palkkaa. Hän lupaa maksaa sinulle takaisin euroina, Sveitsin frangeina, dollareina tai minä tahansa valuuttana – hei kun hän on vain saanut palkkansa.


RAHAN JAHTAAMINEN


Nyt kun olet kuluttanut häneen jo 10 000 euroa, niin mitä teet? Lähetätkö hänelle lisää toivoen saavasi sen joskus takaisin, vai sanotko ei? Kyseessä on päätös, jota ei voi tehdä tunnepohjalta. Frankin mukaan sinun on hyväksyttävä 10 000 euron häviö ja jatkettava eteenpäin. Päätös satuttaa, mutta jos antaudut tunteiden valtaan ja lähetät lisää rahaa, olet pian 20 000 euroa köyhempi ja se satuttaa vieläkin enemmän. Jos puolestaan maksat vielä 10 000 euroa, on huijari pian kaikkien säästöjesi perässä ajaen sinut lopulta vararikkoon.


Olen työskennellyt monien asiakkaiden kanssa, jotka ovat päätyneet maksamaan huijareilleen useita kertoja suuria summia rahaa ja kokeneet siten suuria tappioita. Jos sinulla on vaikeuksia netissä tapaamasi huijarin kanssa, voin auttaa.


Älä hukkaa rahojasi!


Jos olet kiinnostunut käyttämään minun romanssihuijaripalveluita ja varmistaa henkilöllisyyteni, voit vierailla verkkosivuillani www.netScammer.eu

image16

Blogi