Ljubezenske Goljufe

Frank M. Ahearn identificira ljubezenske goljufe

Večina žrtev ljubezenskih prevar se je srečala z ljubezenskimi goljufi na spletnih mestih, v klepetalnici, na spletni strani za zmenke, na družabni strani ali kar preko mobilne aplikacije. Če ste z osebo, s katero ste se srečali v digitalnem svetu, razvili zvezo, lahko postanete ali ste žrtev ljubezenske prevare. 


Če vam oseba pove, da dela v vojski, na naftni ploščadi na morju ali preko vladne pogodbe v tujini, to ne pomeni, da so te stvari resnične. Prav tako potni list, ki so ga delili z vami, pa tudi izmenjane družinske slike ne dokazujejo identitete in ne pomenijo ničesar. Goljufi se na spletu hitro širijo, tako se širijo tudi metode in orodja, ki jih uporabljajo za poneverjanje in ponarejanje dokumentov.


Preden pričnete z "razmerjem" z osebo na internetu, ali ne bi smeli poznati njihove resnične identitete? Zakaj tvegati zlom srca ali možnost izgube denarja ali življenjskega prihranka. Če bi me vse moje stranke kontaktirale in naročile, naj se za njih pozanimam glede identitete osebe, ki so ji naklonjeni, nihče ne bi izgubil enega centa. 


Frank M. Ahearn je sposoben identifikacije ljubezenskih goljufov po vsem svetu


Če si vas je ljubezenski goljuf, izmišljen vojak ali goljuf, povezan z zmenkarijami izbral za žrtev vas, in želite izvedeti njihovo identiteto in trenutno lokacijo, vam pri tem lahko pomaga Frank M. Ahearn. Vedeti morate, da prepoznavanje in identifikacija goljufov ni lahka naloga, vendar to ni nemogoče. Oseba, s katero ste klepetali, je lahko dejansko več ljudi, ki so razkropljeni po vsem svetu. 


Frank M. Ahearn je sposoben identifikacije ljubezenskih goljufov po vsem svetu.

Ljubezenske Goljufe

€175.00

Pay with PayPal or a debit/credit card

About Us

Povrnite svoj denar, ki ste ga vložili v ljubezenskega prevaranta

Izguba denarja v romantični prevari je grozna, nedvomno si denar želite povrniti. To je zelo težek podvig, vendar ni nemogoč. Sledenje sredstev, poslanih na neko tujo banko, je zelo težko, prav tako pa ni nikakršna garancija, da bo možno povrniti vaša sredstva. Ko vaš denar prispe v roke goljufov, ga ti razkropijo, da bi se izognili sledenju in zajetju odgovornih oseb. V ta namen uporabljajo tudi tretje osebe v različnih državah, pa tudi druge žrtve. 


Kar delam je to, da za vas ustvarim pretvezo, ki jo boste zaupali goljufu. Cilj je, da jih pritegnete z zgodbo, da boste v prihodnosti prejeli veliko denarja. Dam vam napotke, kaj napisati in kako se odzvati. Skupaj z vami bomo goljufe pretentali, da vam pošljejo denar. Ta proces lahko traja mesec, tri mesece in včasih ne deluje. Samo vi se lahko odločite, ali se želite boriti in poskusite izterjati svoj denar ali če boste ta denar enostavno pozabili in sprejeli izgubo. 


Pristojbine za povračilo temeljijo na znesku denarja, ki je bil plačan prevarantu. 


Poizvedi: Frank@netScammer.com

Moj blog