Ljubavne Prevarante

Locira Ljubavne Prevarante

Većina žrtava ljubavnih prevara susrela se sa prevarantom na internetu, u sobi za ćaskanje, na sajtu za upoznavanje, na društvenoj mreži ili preko mobilne aplikacije. Ako ste razvili odnos sa osobom koju ste upoznali u digitalnom svetu, mogli biste postati žrtve ljubavne onlajn prevare.


Ako vam osoba kaže da je u vojsci, radi na naftnoj platformi na obali ili za vladu u inostranstvu, to ne znači da su ove stvari stvarne. Ni pasoš koji vam je osoba pokazala ne dokazuje identitet, kao ni porodične fotografije. Prevaranti su beskrupulozni na internetu, kao i alati kojima prave lažne dokumente.


Pre nego što počnete "vezu" sa osobom na internetu, zar ne bi trebalo da znate njen pravi identitet? Zašto rizikovati slomljeno srce ili mogućnost gubitka novca ili životne ušteđevine. Da me je svaki od mojih klijenata angažovao da identifikujem njihove ljubavu na internetu, niko ne bi izgubio nijedan dinar. 


Frank M. Ahearn identifkuje onlajn ljubavne prevarante.


Ako vas je prevarant na sajtu za upoznavanje ili onlajn ljubavni prevarant učinio žrtvom, a vi želite da znate njegov pravi identitet i trenutno mesto boravka, Frank M. Ahearn vam može pomoći. Imajte na umu da identifikacija i pronalaženje prevaranata nije lak zadatak, ali to nije nemoguće. Takođe, osoba sa kojom razgovarate ili ste razgovarali može biti više ljudi širom sveta.


Frank M. Ahearn locira ljubavne prevarante.

Ljubavne Prevarante

€175.00

Pay with PayPal or a debit/credit card

Frank M. Ahearn

Povratite novac koji ste poslali ljubavnom prevarantu

Gubitak novca u ljubavnoj onlajn prevari je užasno, i bez sumnje ga želite vratiti. Međutim, to je teško postignuti, ali ne i nemoguće. Pronalaženje sredstava upućenih inostranoj banci je izuzetno teško, niti će vam se sredstva sigurno vratiti. Kada novac stigne, prevaranti ga izvlače da bi izbegli praćenje i zaplenu. Oni takođe koriste treće strane u različitim zemljama, kao i druge žrtve. 


Ono što ja radim je da napravim izgovor, koji ćete reći prevarantu. Cilj je da ih namamite pričom da ćete u budućnosti imati veliku količinu novca. Kažem vam šta da napišete i kako da odgovorite. Zajedno radimo na tome da ih prevarimo da vam pošalju novac. Ovaj proces može trajati mesec dana, tri meseca, a ponekad i ne upali. Samo vi možete odlučiti da li želite da im uzvratite i pokušate da povratite novac ili da nastavite dalje i pomirite se sa gubitkom.


Nadoknade za povraćaj su zasnovane na količini novca koju ste poslali prevarantu.  


Upitajte: Frank@netScammer.com

Moj blog