Romantičnih Prevara

Online poznanstva i prethodna provera romantičnih prevara

Ako učestvujete u upoznavanju preko internet, a prethodno ne preduzimate mere predostrožnosti da biste proverili svog partnera u ćaskanju, igrate ono što može biti opasna igra ruleta upoznavanja online. Postoji minimalna razlika između igara na sreću i online zabavljanja. Igrajući rulet, spustite čipove na slučajne brojeve. Online upoznavanje-kliknete na slučajne profile ili vas označavaju. U rulet ne znate gde će se loptica spustiti, a tokom upoznavanja preko internet, nikada ne znate ko je iza fotografije.


Razlika kod kockanja je što dobrovoljno ulazite u kazino i spremno rizikujete unapred određenu sumu novca. Sa online upoznavanjem, nikada ne mislite da biste mogli izgubiti novac. Bitno je da shvatite da je online upoznavanje kockanje i može imati negativan ako ne i katastrofalni efekat na vaš život. Nažalost, šanse da upoznate romantičnog prevaranta su veće. Zato se ne oslanjajte na slučajnosti, budite pametni i napravite inteligentni plan za upoznavanje.


Kada počnete da razgovarate sa osobom sa sajta za upoznavanje, kreirajte granice. Prvo bi uvek trebalo da bude video razgovor. Ako vam kažu da ne mogu da uključe video jer rade na naftnoj platformi ili u vojnoj zoni, završite razgovor. Prevaranti koriste naftni posao i vojno razmeštanje kako bi kreirali daljinu, kontrolisali komunikaciju i pružili izgovor da se ne vide sa vama. Ako kažu da je njihova kamera slomljena ili da su stidljivi, recite im zbogom. Sledeća osoba koja vas kontaktira na sajtu za upoznavanje će najverovatnije biti ona koju ste poslali da se pakuje.


Ne mogu da naglasim koliko je važno da proverite svog partnera u ćaskanju. Pored, ono što radite nije zabavljanje na daljinu, već komunicirate sa neidentifikovanom osobom. Stranac! Uzmite vremena i razmislite o onome što radite i ne dozvolite da vaše srce vlada. Emocije će uvek ići protiv intelekta, nemojte spuštati gard i biti prevareni gomilom fotografija, patetičnim tekstovima ili vezom koja živi u Google Hangouts-u. Budite stvarni, živite stvarno i komunicirajte stvarno. Nemojte živeti u tehnologiji.


Postavljajte pitanja. Koje je njihovo puno ime? Mnogi prevaranti će koristiti ime nekog poznatog, pa kada pretražujete na internetu, ima puno informacija o čuvenoj osobi, pa je kao teško naći informacije o njima.


Gde oni rade? Nemojte prihvatiti: naftni pogon # 37 ni po koju cenu. Koje je ime kompanije i neka vam pošalju kopiju radnog dokumenta ili pasoša. Zvuči previše isforsirano? Svaki čovek sa kojim se upoznate, a verodostojan je i pošten, razumeće vašu zabrinutost. Nemate četrnaest godina! Ne padajte na momentalno: volim te; želim da mi budeš žena ili adresu e-pošte sa ukrasima, kao što su: youaremywife @, Iloveyoudear @, to je prevarantski trik za zavođenje.


Ako odlučite da ne proverite osobu i nastavite sa online ruletom, barem morate biti svesni da kada vaš partner u razgovorima dođe do teškoća ili novca koji mu je potreban, već ste žrtva prevare preko sajta za upoznavanje.


Frank M. Ahearn identifikuje romantične prevare tokom online upoznavanja.


Romantičnih Prevara