Romantične Prevare

Romantične prevare in prevare, ki še prihajajo

Vsi romantični pregledi, ki sem jih izdelal za stranko, so v končnem cilju vključevali romantičnega goljufa - celokupno ni bilo niti ene poštene osebe. Izdaja, laži, zadrega in izguba denarja je nedvomno boleča resnica, s katero se je težko soočiti.


Mnogi me vprašajo, kako se je ob tem sploh mogoče premakniti naprej. Ni enostavnega odgovora, vendar vem, da jeza proti sebi ali to, da zaidemo še na bolj temno pot, vsekakor nista rešitvi. Bistveno je, da se zavedate, da ste postali žrtev drugega še isto sekundo, ko ste rekli zdravo. Tudi oseba, ki je proti vam tako delovala, je profesionalna in najverjetneje del kriminalne združbe. Predlagam vam, da postavite čustva na stran in se pripravite na prihodnje prevare.


Če se soočite s prevaranti in jim razkrijete, da veste, da so goljufi. Goljuf bo nato obrnil karte in priznal svoje napake. Nato bo ta ista oseba zatrdila, da vas ima rada in da bo končala s svojimi goljufivimi dejanji in življenjem. Takšnim lažem je zelo nevarno verjeti, saj vas bo goljuf sčasoma prepričal, da potrebuje denar, da bi se izognil goljufivemu življenju ali pa jih je aretirala policija in potrebujejo vašo pomoč. Vrnil se boste tja, kjer ste začeli.


Po prevari boste prejeli e-pošto od odvetnika, pravnega svetovalca ali lažne agencije za izvrševanje zakonodaje. Ti bodo trdili, da je goljuf bil aretiran in da vam lahko povrnejo denar. Seveda bo oseba ali organizacija, ki vas bo kontaktirala, želela del končnega plačila, zdi se, da je deset tisoč dolarjev čarobno število. Nobena agencija za pregon ali uradnik, ki deluje v okviru zakona nikoli ne bo od vas prosila denarja.


Podgane bodo izhajale z vašega družabnega spletišča. Del prevare zajema tudi to, da vas bo nekdo kontaktiral preko spletne strani. Trdili bodo, da jih je goljuf ogoljufal. Vendar pa vam bodo ponudili dobre novice; poznajo marveč nekoga, ki lahko za vas izterja sredstva. Kot je bilo že omenjeno, je čarobna številka, s katero lahko dobite nazaj svoj denar približno deset tisoč dolarjev ali kar koli si pač lahko privoščite.


Če ste žrtev prevare, je nujno, da se zavedate tistih, ki v stik stopijo z vami po prevari. Brez dvoma bo to še ena baraba, ki bi vas rada ogoljufala.


1. Zaprite račune na vseh vaših socialnih straneh.

2. Če je mogoče, spremenite svoj e-poštni naslov.

3. Če je mogoče, spremenite svojo telefonsko številko.


Frank M. Ahearn lahko za vas identificirajo in poiščejo romantične in ljubezenske goljufe, vojaške goljufe in goljufe, povezane s spletnimi zmenkarijami. 


Romantične Prevare

Romantične prevare