Identifică Escrocii Sentimentali

Frank M. Ahearn identifică escrocii sentimentali

Cele mai multe victime ale unei escrocării sentimentale au întâlnit escrocul lor online, într-o cameră de chat, pe un site de dating, pe un site de socializare sau printr-o aplicație de mobil. Dacă ați dezvoltat o relație cu o persoană pe care ați cunoscut-o în lumea digitală, ați putea deveni sau sunteți victima unei escrocării sentimentale.  

 

Pentru că o persoană îți spune că lucrează în armată, lucrează pe o platformă petrolieră în larg sau are un contract guvernamental în străinătate, nu înseamnă că aceste lucruri sunt reale. Nici pașaportul pe care l-au arătat nu dovedește identitatea cuiva sau că fotografiile de familie înseamnă ceva. Înșelătorii sunt agresivi pe internet, la fel și instrumentele care falsifică și documentele falsificate.

 

Înainte de a începe o "relație" cu o persoană pe internet, nu ar trebui să știți adevărata lor identitate? De ce să riscați o inimă frântă sau posibilitatea pierderii banilor sau a economiilor dvs. de o viață. Dacă fiecare dintre clienții mei m-ar fi angajat pentru a identifica persoana de care erau interesată sentimental online, nimeni nu ar fi pierdut nici un cent.  

 

Dacă un escroc de dating online, escroc de dragoste militară sau escroc sentimental v-a victimizat, și vreți să știți identitatea lor și locația curentă Frank M. Ahearn poate ajuta. Rețineți că identificarea și găsirea escrocilor nu este o sarcină ușoară, dar nu este imposibilă . De asemenea, persoana cu care discuți sau ați discutat pot fi mai multe persoane răspândite în întreaga lume.  

 

Frank M. Ahearn localizează escrocii sentimentali,   

identifică escrocii sentimentali.

Localizează Escrocii Sentimentali

€175.00

Pay with PayPal or a debit/credit card

Recuperați banii trimiși la un escroc sentimental

Pierderea de bani într-o escrocărie sentimentală este oribilă, fără îndoială că îi vreți înapoi. Totuși acesta, este un lucru dificil, dar nu imposibil. Urmărirea fondurilor trimise unei bănci străine este extrem de dificilă și nu neapărat se vor recupera fondurile. Odată ce banii dvs. ajung, escrocii îi retrag pentru a evita urmărirea și confiscarea. De asemenea, ei utilizează terțe părți în diverse țări, precum și alte victime.  

 

Ceea ce fac eu este să creez un pretext pentru a vă spune escrocului. Obiectivul este acela de a îi atrage cu o poveste că veți primi o sumă mare de bani in viitor. Vă îndrum aspra a ce să scrieți și cum să răspundeți. Împreună ne străduim să-i înșelăm să vă trimită bani. Acest proces ar putea dura o lună, trei luni și uneori nu funcționează. Doar dvs. puteți decide dacă vreți să ripostați și încercați să recuperați bani sau dacă ar trebui să treceți mai departe și acceptați pierderea.  

 

Comisioanele de recuperare se bazează pe suma de bani trimisă escrocului. 


Întreba: Frank@netScammer.com

Frank M. Ahearn este un expert în materie de confidențialitate și detectiv care localizează persoane din întreaga lume. El este autor al Bestseller-ului New York Times, Cum să dispari.

Blogul meu