Romantikk Scammere

Identifiserer Romantikk Scammere

De fleste ofre for romantikk scam møter scammere på nettet, i et chatterom, på en datingside, sosialt nettverk, eller fra en mobil app. Hvis du har utviklet et forhold med en person du har møtt i den digitale verden, kan du bli eller være et offer for romantikk scam.


Bare fordi en person sier at de er i militæret, jobber på en oljeplattform eller har en statlig kontrakt utenlands, betyr ikke det at alt er sant. Selv passinformasjonen eller familiebildene de har vist deg for å bevise sin identitet trenger ikke være ekte. Scammere er ville på internett, og de har ingen vanskeligheter med å forfalske det de trenger for å overbevise deg.


Frank M. Ahearn identifiserer romantikk scammere.


Hvis en nett-dating scammer, militær-kjærlighet scammer eller romantikk scammer har deg som mål, og du ønsker å vite deres identitet og nåværende plassering, kan Frank M. Ahearn hjelpe deg. Vær obs på at å identifisere og finne scammere ikke er en enkel oppgave, men det er ikke umulig. I tillegg kan personen du chatter med, eller har chattet med være flere personer spredd ut over hele verden.


Frank M. Ahearn lokaliserer romantikk scammere.

Romantikk Scammere

NOK1,705.00

Pay with PayPal or a debit/credit card

Få Tilbake Penger Du Har Sendt Til En Romantikk Scammer

Å miste penger i en romantikk scam er forferdelig, og det vil mest sannsynlig ønske å få pengene dine tilbake. Men, det er en vanskelig ting å gjøre, men ikke helt umulig. Å spore opp penger du har sendt til en utenlandsk bank er ekstremt vanskelig og vil ikke garantere at du får de refundert. Så fort pengene har blitt overført, trekker scammere de ut for å unngå å bli sporet videre og å få dem fratatt. De bruker også en tredjepart i flere land, i tillegg til flere ofre.


Det jeg gjør er å lage en forhånd-skrevet tekst du kan sende til scammeren. Meningen med dette er å lure dem med en historie der du kommer til å motta en stor sum med penger i fremtiden. Jeg hjelper deg med hva du skal skrive og svare videre i respons. Sammen kan vi jobbe for å lure dem til å sende deg pengene tilbake. Denne prosessen kan ta en måned, tre måneder og av og til så fungerer det ikke i det hele tatt. Kun du kan bestemme om du ønsker å kjempe tilbake og prøve å få tilbake pengene dine, eller om du ønsker å gå videre og glemme de tapte pengene.


Kostnaden for denne tjenesten er basert på mengden penger som er sendt til scammeren. 


Spørre: Frank@netScammer.com

Min blogg