Ο Frank M. Ahearn Εντοπίζει τους Απατεώνες του Έρωτα

Τα περισσότερα θύματα μιας απάτης έρωτα συνάντησαν τον απατεώνα σε απευθείας σύνδεση, σε μια αίθουσα συνομιλίας, σε ένα σαιτ γνωριμιών, στον κοινωνικό ιστό ή σε μια εφαρμογή για κινητά. Εάν έχετε αναπτύξει μια σχέση με ένα πρόσωπο που συναντήσατε στον ψηφιακό κόσμο, θα μπορούσατε να γίνετε ή να είστε θύμα μιας απάτης.


Επειδή ένα άτομο σας λέει ότι είναι στο στρατό, εργάζετε στα πετρελαιοφόρα στο στα ανοικτά ή έχει κρατικό συμβόλαιο στο εξωτερικό, δεν σημαίνει ότι αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά. Ούτε το διαβατήριο που σας δείχνουν αποδεικνύει την ταυτότητά του ούτε οι οικογενειακές φωτογραφίες σημαίνουν κάτι. Οι απατεώνες είναι ανεξέλεγκοι στο διαδίκτυο, και έτσι είναι τα εργαλεία που δημιουργούν αυτά τα ψεύτικα έγγραφα.


Πριν ξεκινήσετε μια "σχέση" με ένα άτομο στο διαδίκτυο, δεν πρέπει να γνωρίζετε την πραγματική τους ταυτότητα; Γιατί να διακινδυνεύσετε τα συναισθήματα σας ή την πιθανότητα να χάσετε χρήματα ή της περιουσία σας; Αν καθένας από τους πελάτες μου με προσέλαβε για να βρώ το ηλεκτρονικό τους ειδύλιο, κανείς δεν θα είχε χάσει ούτε ένα λεπτό.


Αν ένας online απατεώνας, στρατιωτικός ή ρομαντισμός  σας έχεις εκμεταλευτεί, και θέλετε να μάθετε την ταυτότητά του και την τρέχουσα θέση του, ο Frank M. Ahearn μπορεί να βοηθήσει. Σημειώνουμε ότι η αναγνώριση και η εύρεση απατεώνων δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι αδύνατη. Επίσης, το άτομο με το οποίο συζητάτε ή θα συζητάγατε μπορεί να είναι πολλαπλά άτομα σε όλον τον κόσμο.


Ο Frank M. Ahearn εντοπίζει τους απατεώνες του έρωτα.

Ζητήστε Αναζήτηση - Frank@netScammer.com

Ανακτήστε χρήματα που δώσατε σε έναν απατεώνα του έρωτα

Η απώλεια χρημάτων σε μια απάτη είναι φρικτή, χωρίς αμφιβολία τα θέλετε πίσω. Ωστόσο, είναι ένα δύσκολο κατόρθωμα, αλλά όχι αδύνατο. Η παρακολούθηση κεφαλαίων που αποστέλλονται σε μια ξένη τράπεζα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά δεν θα χρειαστεί να ανακτήσετε τα κεφάλαιά σας. Μόλις τα χρήματά σας φτάσουν, οι απατεώνες τα βγάζουν για να αποφύγουν τον εντοπισμό και την κατάσχεση. Χρησιμοποιούν επίσης τρίτα πρόσωπα σε διάφορες χώρες, καθώς και άλλα θύματα.


Αυτό που κάνω είναι να δημιουργήσω ένα πρόσχημα για εσάς για να μιλήσετε στον απατεώνα. Ο στόχος είναι να τους δελεάσετε με μια ιστορία όπου θα πάρεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο μέλλον. Σας κατευθύνω σε τι να γράψετε και πώς να απαντήσετε. Μαζί προσπαθούμε να τους εξαπατήσουμε να σας στείλουν χρήματα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ένα μήνα, τρεις μήνες και μερικές φορές δεν λειτουργεί. Αναζητώ επίσης τους ανθρώπους στους οποίους στείλατε τα χρήματα και προσπαθούμε να ανακτήσουμε τα χρήματα απο αυτούς.


Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να αντιστραφείτε και να προσπαθήσετε να ανακτήσετε χρήματα ή αν πρέπει να προχωρήσετε και να δεχθείτε τη ζημιά.


Ο Frank M. Ahearn είναι ο συντάκτης του New York Times Bestseller, Πώς να Εξαφανιστείς. Έχει περάσει πάνω από τριάντα χρόνια ως skip tracer (ανθρωποκυνηγός) και έχει κυνηγήσει ανθρώπους από τη Φινλανδία μέχρι τα Φίτζι. Είναι γνωστός ως ένας παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ο οποίος εξαφανίζει τα θύματα των φυλακισμένων και των κακοποιημένων συζύγων. Αν είστε θύμα ενός απατεώνα απο σαιτ γνωριμιών ή πιστεύετε ότι έχετε έχετε πέσει θύμα ενώς απατεώνα του έρωτα, ο Frank μπορεί να βοηθήσει.


Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μου και θέλετε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά μου, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου, www.FrankAhearn.com καθώς και να διαβάσετε για μένα στο διαδίκτυο. Για πρόσθετη ασφάλεια, προσφέρω μια συνομιλία μέσω βίντεο για να επιβεβαιώσω την ταυτότητά μου. 


Frank@netScammer.com

Blog