Франк М.Ахърн намира романтичните измамници.

Франк М. Ахърн (Frank M. Ahearn) идентифицира романтични измамници

Повечето жертви на романтичен измамник срещат измамника си онлайн, в чат стая, на сайт за срещи, социален сайт или от мобилно приложение. Ако сте развили взаимоотношения с човек, който сте срещнали в дигиталния свят, можете да станете или сте жертва на романтичен измамник.


Понеже човекът Ви казва, че е на военна служба, работи на нефтена платформа, недалеч от сушата, или има правителствен договор в чужбина, това не значи, че тези неща са реални. Нито паспортът, който са споделили, доказва самоличността му, нито семейните снимки означават нещо. Измамниците са необуздани в интернет, а такива са и инструментите, които подправят и фалшиви документи.


Преди да започнете „взаимоотношения“ с човек в интернет, не трябва ли да знаете истинската им идентичност? Защо рискувате да Ви разбият сърцето и вероятността да загубите пари или всичките си спестявания. Ако всеки от моите клиенти ме беше наел, за да идентифицирам онлайн обекта им на любов, никой нямаше да загуби и един цент.


Ако измамник от онлайн срещи, измамник от военна любов или романтичен измамник Ви е взел за жертва и искате да разберете тяхната идентичност и настоящо местонахождение, Франк М.Ахърн може да помогне. Забележете, че идентифицирането и намирането на измамници не е лесна задача, но не е невъзможно. Също така, човек, с когото в момента или преди сте чатили, може да бъде много хора по света.


Франк М.Ахърн намира романтичните измамници.


Frank@netScammer.com


Поискайте търсене

Frank M. Ahearn

  

Франк М.Ахърн е автор на бестселъра от Ню Йорк Таймз, „Как да изчезнеш“. Той е бил skip tracer (намира хора) над тридесет години и е заловил хора от Финландия до Фиджи. Известен е и като световно известен експерт по поверителността, който помага на жертви на преследвачи и на малтретирани съпруги да изчезнат. Ако сте жертва на измамник от онлайн срещи или считате, че се срещате с романтичен измамник, Франк може да помогне.


Ако Ви интересува да използвате услугите ми и искате да потвърдите идентичността ми, можете да посетите моя уебсайт, www.FrankAhearn.com, както и да прочетете за мен в интернет. За допълнителна сигурност, предлагам видео чат, за да потвърдя идентичността си. Frank@netScammer.com

Възстановете си парите, изпратени на романтичен измамник

Загубата на пари при романтичната измама е ужасна, без съмнение ги искате обратно. Обаче, това е трудна задача, но не и невъзможна. Проследяването на средствата, изпратени до чуждестранна банка е изключително трудно, нито пък е задължително да Ви се възстановят средствата. Щом веднъж парите Ви пристигнат, измамниците ги теглят, за да избегнат проследяване или хващане. Те използват и трети лица в различни страни, както и други жертви.


Това, което аз правя, е да създам оправдание за Вас, което да кажете на измамника. Целта е да ги подмамим с история, че ще получавате голяма сума пари в бъдеще. Насочвам Ви какво да пишете и как да отговорите. Заедно работим, за да ги прилъжем да Ви изпратят пари. Този процес може да отнеме месец, три месеца, а понякога не действа. Търся и за хората, на които сте изпратили парите и работим, за да се опитаме да възстановим средствата от тях.

  

Единствено Вие можете да решите дали искате да отвърнете на удара и да опитате да си възстановите парите или искате да продължите и да приемете загубата.


запитвам: Frank@netScammer.com

Моят блог